Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

Şan: Rakibimiz Kim? Bilelim!”

 

10.4.2007 18:29:17

Şırnakspor Kulübü Başkanı Mustafa Şan Mersin B.Ş. Belediyespor Maçı Sonrası Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu. Başkan Şan, Son Haftalarda Oynanılan Karşılaşmalarda Rakip İle Mi Yoksa Hakem İle Mi Mücadele Edeceklerini Şaşırdıklarını Belirtti.

 

 

            Şırnakspor, sezon başından bu yana oynadığı mükemmel futbol ile taraflı tarafsız herkesi mest ederken, hakem hataları nedeni ile oynadıkları futbolun anlamsızlaştığını belirtti. Seyircisiz oynanılan DİSKİSPOR maçında hakemlerin raporların belirttikleri “taraftarlara sahaya indi, taraftarlar tarafından sahaya yabancı madde atıldı” şeklinde verdikleri rapor nedeni ile Federasyonun Batman Petrol maçı öncesi 2 maç seyircisiz oynama cezasını yetiştirmek için olağanüstü toplanması ve kararın verilmesinden sonra yapılan itirazlardan sonra verilen bu cezanın 1 maça indirilmesinden sonra oynanılan maçta hakem hataları yüzünden kendi sahasında 1-0 mağlup ayrılmıştı. Batman Petrolspor maçında, maçın 72. dakikasında yaşanan hakem hatası ve bu hatanın neticesinde gelen mağlubiyet sonrası Şırnakspor yönetimi tarafından federasyona itiraz edilmiş itiraz sonrası Federasyon yetkilileri tarafından “Maçın İptali Söz Konusu Dahi Olamaz” şeklindeki açıklamaları Şırnakspor yönetimi ve taraftarını hayal kırıklığına uğratmıştı. 2.lige direk olarak çıkma hakkını kaybeden Şırnakspor Play-Off için mücadele etmek için gittikleri Mersin B.Ş. Belediyespor maçından önce başlayan ve maç bitiminde Şırnakspor’a ağır bir faturaya mal olan önce maç hakeminin değişmesi ve oynanılacak olan maça atanan hakemin Mersin B.Ş. Belediyespor lehine çaldığı düdükler ve bu düdüklerin sonunda gelen 5 kırmızı kart Şırnakspor üzerinde oynanılan oyunların son perdesi oldu.

            Şırnakspor Kulübü Başkanı Mustafa Şan yaptığı açıklamada; “İlk önce şunu belirteyim, ligimizde hakem gibi maç yöneten hakemlerimiz var bu hakemlerimizin hakkını vermek gerek. Ama Federasyon tarafından en önemli maçlarımıza atadıkları hakemlerin haddi hesabı yok. Sezon başından bu yana yaşanan hakem hataları nedeni ile istediğimiz oyunu oynayamadık. Özellikle DİSKİSPOR maçında hortlayan ve akabinde gelen maçlarda boy gösteren hakemler maç yönetmek yerine gövde gösterisi yapmayı tercih ettiler. Mersin B.Ş. Belediyespor maçına atanan hakemin son anda değiştirilmesi ve atanan diğer hakemin de Mersin B.Ş. Belediyespor için çaldığı düdükler ve bu düdükler sonucu gelen 5 kırmızı bizim üzerimizde oynanılan oyunlar apaçık ortadadır.biz  artık kiminle mücadele ettiğimizi şaşırdık. Önce federasyonun bize verdiği seyircisiz oynama cezaları ve gelen kötü sonuçlar Şırnakspor’un bu sezon bütün umutlarını bitirdi. Şırnakspor camiası olarak büyük üzüntü duyuyoruz. Sayın federasyon yetkilileri ve  merkez hakem kurulu başkanlığına sesleniyorum: Şırnak gibi stratejik konumu olan bir ilin tek sosyal aktivitesi olan futbola insanların kendini bulduğunun göz ardı edilmemesi üzerimizdeki oynanan bu tür oyunların son bulması için müdahale etmelerini bekliyoruz.  (ŞH)

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2338100

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber